Kotispa saippua

Kotispa – Kaikki tarvittava itsensä hemmotteluun omassa kylpyhuoneessa

*sisältää mainoslinkkejä

Nykyajan kiireisessä maailmassa on tärkeää löytää hetkiä, jotka omistaa itselleen ja omalle hyvinvoinnilleen. Kotispa tarjoaa ihanteellisen tavan rentoutua ja hemmotella itseään oman kylpyhuoneen rauhassa. Tämä artikkeli kutsuu sinut tutustumaan kotispan mahdollisuuksiin ja tarjoaa vinkkejä, miten voit luoda omassa kylpyhuoneessa rentouttava kylpyläelämys.

Luo tunnelma: Valitse lempeä valaistus ja omaan makuusi sopiva rauhoittava musiikki

Kotispan ensimmäinen avaintekijä on tunnelma. Sammuta kirkkaat valot ja suosi lempeää, lämmintä valoa kuten kynttilöitä. Voit myös luoda rentouttavan tunnelman valitsemalla rauhoittavaa, mieleistäsi musiikkia, joka auttaa sinua irrottautumaan arjen stressistä.

*Luo lämmin tunnelma iltoihisi Kaurilan Saunan ihanilla käsintehdyillä pitsikynttilöillä ja tuoksuvilla mehiläisvahakynttilöillä.

Rentouttava kylpy: Käytä luonnollisia ja tuoksuvia kylpytuotteita

Tee kylvystäsi todellinen rentoutumisen keidas käyttämällä luonnollista saippuaa, kylpysuolaa tai öljyä. Laventeli, kamomilla tai eukalyptus erityisesti voivat tarjota rahoittavan ja virkistävän aromaterapeuttisen vaikutuksen. Jos sinulla ei ole kylpyammetta, kuten suurimmalla osalla meistä, tee itsellesi jalkakylpy samalla idealla.

*Tutustu Kaurilan Saunan ekologisiin ja eettisiin tuotteisiin ja tee kylpyhetkestäsi vielä ihanampi!

Kasvonaamiot ja ihonhoito: Anna ihollesi rakkautta

Kotispan aikana voit hemmotella itseäsi käyttämällä kosteuttavia ja ravitsevia kasvonaamioita. Voit valita tuotteita, jotka sopivat ihotyypillesi ja tuovat hehkua kasvoillesi tai voit valmistaa kasvonaamion itse raaka-aineista, jotka löytyvät kaapistasi.

Hieronta ja lihashuolto: Rentouta kehosi

Hemmottelu ei rajoitu vain kasvoihin. Käytä hierontaöljyä tai -voidetta rentoutuaksesi ja lieventääksesi lihasjännityksiä. Rentouttava hierontahetki syntyy, jos pystyt toteuttamaan kotispan puolisosi tai ystäväsi kanssa. Voit käyttää myös hieronta-apuvälineitä, kuten hierontapalloa tai -tikkua.

Lue myös: Karvanpoisto – Vinkkejä, tuotteita ja itsehoitorituaaleja

Tuoksut ja aromaterapia: Luo mielihyvää tuoksuilla

Aromaterapia voi täydentää kotispa-kokemustasi. Käytä tuoksulyhtyä tai diffuuseria levittämään miellyttäviä tuoksuja ympärillesi. Esimerkiksi suitsukkeet, eteeriset öljyt tai tuoksukynttilät voivat luoda rauhoittavan vaikutuksen.

Rentouttava tee tai muu juoma: Nauti hetkestä kaikilla aisteilla

Valitse tee tai muu itsellesi mieleinen juoma, joka auttaa sinua rauhoittumaan. Esimerkiksi kamomilla- ja minttutee ovat oivia rentoutushetkeen, kun vihreä tee puolestaan voi tarjota virkistävän vaikutuksen.

Lämpimät pyyhkeet ja kylpytakki: Viimeistele kokemus ylellisyydellä

Lämmitä pyyhe ja kietoudu pehmeään kylpytakkiin saadaksesi aikaan ylellisen tunnelman. Tämä pieni arjen luksus luo täydellisen lopetuksen kotispa-kokemuksellesi.

*Astetta ihanampaan arkeen sopivat pyyheliinat ja kylpytakit löytyvät Kaurilan Saunan valikoimasta! Kaurilan Sauna Oy on suomalainen yhden naisen yritys ja sertifioidun luonnonkosmetiikan valmistaja. Ekologisuus ja eettisyys ovat yritykselle tärkeitä arvoja ja yrityksessä rakastetaan perinteistä suomalaista saunakulttuuria. Verkkokaupasta löydät luonnonkosmetiikkaa sekä yli 2000 muuta ekologista tuotetta ihanaan arkeen.

Kotispa tarjoaa mahdollisuuden paeta arjen kiireitä ja omistaa hetken itsellesi. Eikä sinun tarvitse poistua kotoa nauttiaksesi rentouttavasta ja ylellisestä kylpyläkokemuksesta. Luo oma kotispa, anna itsellesi lupa rentoutua!